keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukoristeet farkuista

Tänään on vuorossa vuoden viimeinen farkkujen totaalikierrätyspaja kirjastossa, tällä kertaa Töölössä. Koska joulu on jo nurkan takana, päivitin mallityöarsenaalia ajankohtaisemmaksi ja tein farkkupaloista joulukoristeita.
Joulukoriste farkkupaloista

Tämä mobile on helppo tehdä. Tarvitaan vain farkkua, sakset, tekstiililiimaa ja lankaa. Leikkelin farkkupaloista erikokoisia tähtiä, liimasin kaksi saman kokoista tähteä tekstiililiimalla yhteen ja jätin pellavalangan väliin. Ripustin langat tähtineen oksanpätkään ja lopputulos on aika söpö. Yksinkertainen ja kaunis.


Pikkutähdistä tuli sievä tähtivana kiedottavaksi sypressin ympärille. Lopuista tähdistä ja unaisista kangastilkuista tuli kuusenkoristeita. Ne saivat lisäväriä yksinkertaisista harsinpistoista kirjontalangalla.

Oksat ja havut betonimaljakossa saa ajaa kuusen virkaa

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania ideoita! Itse tein nuorena naisena paljonkin nahkatöitä, hameen, palalaukkuja, bleiserin teetin sentään ompelijalla. Nyt kiinnitti huomioni Tuunaajamutsin tunika, paloista tehty. Saisiko siihen ohjetta? Voisiko tehdä farkkupaloista? Olen nimittäin epätoivoisesti etsinyt työasuksi tunikaa ja huonosti on tarjolla. Itse pitää tehdä 😄

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...