sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Askartelijan kirja-aarre

Tapettimallikirjat on tämän hetken lempikirjojani :-). Tapettimallistot Töölön Keittiömaassa olivat vaihtuneet ja neljä näyttävää tapettimallikirjaa olivat jo matkalla roskiin, kun Keittomaan omistaja onnekseni tarjosi kirjoja tuunausmateriaaliksi. Superiloisena kävin korjaamassa aarteet talteen. Kiitos Eija ja Keittiömaa!

Tapettimallit eivät olleetkaan ihan perus-beigejä tapetteja vaan todella näyttäviä, bling-bling tyylisiä luksustapetteja. Vahvoja värejä, metallihohtoa, struutuureja ja glitteria. Juuri sopivia joulukortteihin.

Leikkelin simppeleitä joulupalloja ja joulukuusia (tai tyttären mielestä tonttulakkeja) tapettipapereista. Painoryhmän Sirpan lahjoittama harmaa ylijäämäkartonki oli juuri sopivan neutraali tausta säihkyvän metallihohtoisille koristeille. Lisäksi ei tarvinnut kuin vetää muutama viiva tussilla ja painaa joulun toivotus Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyneellä leimasimella ja nopeat joulukortit valmistuivat koko suvulle pikavauhtia.
Tapettimateriaalia on vielä yllinkyllin jouluaskartelupajoihin. Tervetuloa mukaan askartelemaan joulukoristeita esim Tapiolan kirjastoon la 10.12.2016.Vaihdoin taustapahvin välillä mustaan kartonkiin ja korteista tuli dramaattisempia. Kulta- ja hopeatussi erottuu hienosti mustasta taustasta.4 kommenttia:

 1. Onpahan käynyt sulla tsägä noiden tapettikirjojen kanssa, hienoja kortteja teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä tsägä kävi! Näistä on hyvä tuunata jouluaskartelupajoissa

   Poista
 2. Vau miten hienoja tapetteja!Minä onnistuin muutama vuosi sitten saamaan neljä tapettikirjaa,mutta niissä ei ole bling blingiä.Ahkerasti olen niitä kyllä käyttänyt korttiaskartelussa.Pitäisikin ihan käydä uudelleen kyselemässä jos saisi uuden kirjan ja sitä kautta uutta inspiraatiota:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää että melkoinen mäihä kävi. Nämä tapetit on todella luksusta. Ei ihan joka kodin seinälle mutta täydellisiä joulujuttuihin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...