perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kissa repussa

Sain jo viimevuoden puolella kahteen kertaan kierrätetyn nahkatakin, josta toivottiin pientä A5 kokoista reppua. Alkuun oli tarkoitus laittaa siihen koristeeksi jotain ihan muuta, mutta Kierrätyskeskuksen Suomenojan kaupasta löytyi vastustamaton kissanpentu-kanavatyö.


Arvelin sen miellyttävän tilaajaa, suurta kissojen ystävää, varmistin asian ja oikeassa olin!
Söpö kissanpentu päätyi repun etutaskuksi. En raaskinut siihen nepparia iskeä, joten kissatasku on lähinnä koristeena ja nenäliinalla tms sellaiselle, joka ei taskuvarkaita kiinnosta.


 Toinen, nepparillinen tasku on suojassa selkäpuolella. Sen leikkasin kätevästi suoraan takin etukappaleesta. Repussa on sisätaskukin, joka oli valmiina takin vuorissa povitaskuna. Olkanauhat on leikattu vanhasta vyöstä. Vain niitit ja sirkkarenkaat on uutena ostettua.
Seuraavana työlistalla on läppärilaukkutilaus, tilaajan toiveena mustaa ja liilaa nahkaa. Sen laitan alulle viikonloppuna, samalla kun alan valmistella 19.3. pidettävän käsilaukkupajan materiaaleja. Siitä lisää täällä

2 kommenttia:

  1. Näppärän näköinen reppu ja oivallisesti olet tuon tahkun saanut käytetyksi. Kissatasku on juuri sopiva kissaihmiselle. Itsekin olen farkkulaukkuun tehnyt etupuolen kirppikseltä ostamastani ristipistotyöstä. Sekin oli joku lapsekas työ ja sopi pikkutytölle hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marle! Ristipisto- ja kanavatöitä on vaikea vastustaa kirppareilla :-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...