tiistai 5. tammikuuta 2016

Tuunaajamutsi pisti firman pystyyn

Työkaverin Skype-statuksessa luki "Every accomplishment starts with a decision to try". Tuijottelin sitä puoli vuotta ja kypsytin omaa ajatusta. Loppuvuonna palaset loksahtelivat kohdalleen ja päätin uuden vuoden kunniaksi vaihtaa turvallisen palkkatyön jännittävään yrittäjän uraan. Ryhdyn vihdoin tekemään työkseni sitä, mistä eniten nautin, kierrätystuunausta.

Uuden yritykseni nimi, Tuunaajamutsi, ei liene yllätys. Sivustonkin olen jo omin pikku kätösin saanut pystyyn. Käyhän kurkkaamassa www.tuunaajamutsi.fi.

Järjestän tilauksesta kiertäviä tuunauspajoja ryhmille. Yritykseni missiona on edistää yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja kestävää kehitystä innostamalla ihmisiä kierrättämään ja näkemään jätteet raaka-aineina ja luovuuden lähteinä.

Tuunaajamutsin työpajan voi tilata henkilökunnan virkistyspäivään, asiakastilaisuuksiin tai vaikka kaveriporukan kokoontumiseen. Pakkaan mukaan ompelukoneet, materiaalit ja tarvikkeet ja opastan kierrätystuunauksen saloihin. Omia toimitiloja ei vielä ole mutta jos ideani kantaa, kenties joku päivä avaan oman kurssitilankin.

Vähän jännittää kuinka tässä käy. Mutta tämä oli nyt vaan pakko tehdä sisäisestä palosta. Ettei sitten mummona harmita kun en uskaltanut.

Tuunailemisiin!

Ps. Tuunajamutsi sivustolla on uusi blogi, jossa kirjoitan enemmän ajatuksiani kierrättämisestä, kädentaidoista hyvinvoinnin ja luovuuden näkökulmasta. Tämä blogi jatkaa elämäänsä edelleen tuunausvinkkien ja työohjeiden jakamisessa. Seuraavaan postaukseen tulee pari hauskaa meikkipussiohjetta.

9 kommenttia:

 1. Toivotan sinulle ja firmallesi sydämestäni onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja menestystä firmallesi! Mielenkiinnolla jään seurailemaan. Olen itsekin mitä suuremmassa määrin kierrättäjä ja tuunailijakin.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ja intoa yrittämiseen!
  Kävinkin jo lisäämässä itseni lukijaksesi uuteen blogiisi lisäämällä sen bloggerin lukuluetteloon:

  VastaaPoista
 4. Oooo,miten rohkea ja kunnioitettava päätös!Mahtavaa!
  Toivotan paljon onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 5. Rohkeaa!! Onnea yrittämiseen, eipä kiikkustuolissa sit tarvitse katua ettei edes yrittänyt;)

  VastaaPoista
 6. Upeaa! Hurjasti onnea ja menestystä. Kierrätys ja tuunausjutut ovat niin mahtavia.

  VastaaPoista
 7. Hienoa että teit tällaisen ratkaisun! Ihmisellä pitää olla haaveita, että jaksaa eteen päin, mutta vielä hienonpaa on toteuttaa ne. Onnea ja menestystä matkallesi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...