lauantai 10. lokakuuta 2015

Lempityyny farkuista

Farkkutuunaukseen ei vaan kyllästy! Sen verran monet farkut olen purkanut, että sain vyölenkeistä koottua koristeraidan olkalaukun lisäksi myös pariin sohvatyynyyn. Toinen lähti kaverin saaristomökille ja toinen jäi kotisohvalle lempityynyksi.

Farkkutyynyn koristeraitaan tarvitaan reilu 30 kpl farkuista purettuja vyölenkkejä, jotka silitetään ja ommellaan molemmista reunoista farkkukaitaleeseen. Kaitaleen ompeluohjeet löytyy kuvallisena olkalaukun ohjeissa

Kuusien farkkujen vyölenkit koristaa lempityynyä
Lisää kuvateksti

Denim blue eri sävyissä hienosti kuluneina
Seuraavaksi leikkuupöydällä on mustan ja harmaan sävyisiä farkkuja. Niistä on suunnitteilla hame. Palataan asiaan kun valmista syntyy.

Ainiin, piti vielä lisätä maininta farkkujen totaalikierrätyspajasta jonka vedän Kierrätyskeskuksessa parin viikon päästä. Jos farkkutuunaus kiinnostaa, tule mukaan Nihtisillan Kerrätyskeskukseen la 24.10.2015 klo 13-15. Ilmoittaudu tästä2 kommenttia:

  1. Vyölenkeistä tuleekin mielenkiintoinen koristenauha. Voi kiitos vinkistä työpajaan, olisikin mukavaa osallistua, mutten pääse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuussa vedän farkkutuunauspajaa Marttojen Garderobi tapahtumassa Sellon kauppakeskuksessa. Laitan tietoa blogiin kun asia tarkentuu

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...