tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tuplakassi vanhasta nahkatakista

Sisko tilasi kierrätysnahkaisen replikan Thaimaan matkamuistosta, keinonahkaisesta isosta shopperista.
Kassi koostuu itseasiassa kahdesta kassista, isosta shopperista ja pienemmästä olkalaukusta, jonka voi neppareilla kiinnittää shopperin sisälle. Aika kätevä töissä: läppäri, mapit ym isot tavarat mahtuu isoon kassiin ja lompakon, puhelimen, avaimet jne voi säilyttää vetoketjullisessa olkalaukussa ja napata pelkkä olkalaukku mukaan esim lounaalle lähtiessä.
Otin muutaman kuvan ja mitat mallista. Samanlaisia lukkoja ja kiinnitysheloja en replikaan saisi mutta ei ollut tarvettakaan. Mittasuhteet oli tärkeimmät.
Tämän matkamuiston mitoilla syntyi uusi tuplalaukku
Materiaali, vanha ja kulunut nahkatakki tuli tilauksen mukana. Takki oli pehmeää nappaa ja koottu melko suurista nahkapaloista. Molemmissa hihossa oli reiät ja takki oli kulunut kyljistä ja venynyt autossa istumisesta.

Purin saumat, puunasin mustalla nahkavärillä kuluneet osat, leikkasin paloiksi ja kokosin kaavan mukaiset osat. Vuoriksi löytyi kaverin verhoista jäänyt jämäpala. Pohjavahvikkeeksi leikkasin siivun vanhasta IKEAn muovitabletista. Vain metalliosat ja tukikangas piti ostaa uutena.


Laitoin myös pohjanastat antamaan pro-ilmettä
Vaalea kiiltävä vuori tuo vähän luksusta kierrätyslaukkuun
  
Olkalaukussa pysyy lompakko tallessa


Olkalaukun voi kiinnittää neppareilla shopperiin
 Tästä tuli sen verran hyvä, että taidan tehdä itsellenikin samanlaisen.


6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...