lauantai 7. maaliskuuta 2015

Toisen roska on toisen aarre

Maailma on pullollaan ilmaista tuunausmateriaalia. Kiitos taas työkaverille, tällä kertaa Antille, jonka lahjoitti muuton tieltä kassillisen risoja farkkuja. Näistä lähden protoilemaan kierrätysideoita Marttojen Kässäkahvilaan. Vedän kässäillan sopivasti Nuukuusviikolla 14.4. ja teemana on "kierrätä farkut viimeistä tilkkua myöten". Jos et siis vielä ole Martta, liity mukaan ja tule Kässäkahvilaan kerran kuussa inspiroitumaan käsillä tekemisestä.


Farkkujen nahkaiset logolaput saattaa päätyä koristeeksi kierrätyskäsilaukkuihin. Muut merkit näyttää panostavan laatuun, paitsi Versace. Niiden musta lappu olikin yllättäen muovia.


4 kommenttia:

 1. jostain kirjasta bongasin aivan ihanan maton joka oli tehty näistä nahkalappusista.Niihin tosin pitäisi kerätä koko suvun ja naapuruston farkut:)
  Minulla on myös kasa farkkuja, jotka pitäisi uusiokäyttää.Poika toivoo mattoa ja isoa lattiatyynyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin näin jossain netin syövereissä sellaisen maton. Kierrätyskeskuksen ilmaislaareja tonkimalla saattaisi vuodessa saada matollisen nahkaa kasaan. Farkkukuteista syntyy kaunis räsymatto. Jos vain olisi mattopuut..

   Poista
 2. Hei Annakaisa. Ihan neuvoa kysyn kun itsekin kierrätän vanhoja nahkatakkeja.
  Pesetkö tai putsaatko niitä jotenkin ennenkuin teet niistä jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän nahan tyypistä, kunnosta ja käyttötarkoituksesta. Mokkanahkaiset olen pessyt vedellä, ekat käsin ja kierrätyskeskuksen ilmaislaareista kaivetut olen heittänyt surutta pesukoneeseen kun ei ole ollut mitään menetettävää. Hyvänä ovat koneesta tähän asti selviytyneet. Kerran onnistuin saamaan käyttämättömiä mokkatakkeja jotka oli ihan priimakunnossa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...