sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Follow your passion...

...at least once a week.
Sain mahdollisuuden käyttää vanhat lomapäivät tiputellen kerran viikossa. Tämän kevään perjantaipäivät on nyt siis pyhitetty intohimolleni, nahkatakkien tuunaamiselle.
Ekana jonossa oli tämä Kierrätyskeskuksen ilmaislaarista löytynyt rähjäinen mokkatakki.Takki oli kulunut ja osin tahrainen mutta selkäpuoella oli isot, siistit kappaleet. Pesin takin surutta pesukoneessa ja ihan kunnossa se koneesta ulos tuli. Kaikki tahrat ei pesussa lähteneet, mutta selkäkappaleista ja hihoista sain riittävästi materiaalia reilun kokoiseen käsilaukkuun. Tahraisten kohtien kääntöpuoli oli siistiä pintanahkaa ja siitä sain kassille pohjan.

Ohje löytyi Pinterestin kautta täältä. Omaani lisäsin vielä vuorin, sisä- ja ulkotaskuja, hapsuja ja metallisia yksityskohtia.

Vaikka materiaali on ilmaista, tarvikkeisiin menee jonkin verran rahaa. Purjerenkaita metsästin pitkään kunnes Clas Ohlssoninlta löytyi sopivat. Aika homma purkamisessa, leikkaamisessa ja ompelussakin on! Tähänkin meni kevyesti kaksi kokonaista työpäivää. Mutta lopputulokseen olen aika tyytyväinen.Takin vuori oli hyvälaatuinen ja kelpasi hyvin kassin vuoriksi
Tupsut on muotia?

Löytyykö sinunkin varastosta käytöstä poistettu nahkatakki, josta et ole raaskinut luopua? 
Voin tehdä siitä sinullekin uniikin ja ekologisen kierrätyskassin. Kassin hinta on mallista, työmäärästä ja tarvikkeista riippuen alkaen 50 €, ja jokaisesta kassista menee min. 5 € Nenäpäiväkeräykseen.
Lähetä sähköpostiviesti niin sovitaan tarkemmin: annakaisakilpinen@gmail.com.
3 kommenttia:

 1. Todella upea kassa! Uskon että on mennyt tunti jos toinenkin.
  Harmi kun täällä Turussa päin ei ole, ainakaan tietääkseni, mitään ilmaispaikkoja mistä hakea
  nahkatakkeja. Löysin kyllä kohtuuhintaan kirpputorilta. Ja koneeseen joutuivat eivätkä miksikään menneet, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun tykkäin! Turusta pitäisi kyllä SPR:n Kontti löytyä. Kontista ensimmäiset nahkatakit minäkin löysin. Säkillisen vitosella :-)

   Poista
 2. Kontti löytyy ja käydään viikottain, mutta ei sieltä mitään ilmaiseksi saa. On siellä ollut tuota muovikassillinen viitosella, pitää odotella sitten sitä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...