keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Juha Tapion kitarankielet - Nenäpäiväkoru

Nyt on jännä tilaus! Nenäpäivän Tea lähetti paketillisen Juha Tapion kitarankieliä! Näistä syntyi koru Nenäpäivän huutokauppaan.
Kielet on kaikki eri vahvuisia ja kauniin kiiltäviä. Valitsin niistä kolme sopivan paksuista kieltä punokseen, jonka kiinnitin kaverilta saadun, juuri sopivan värisen ja lähes käyttämättömän kierrätysnahkavyön pätkään. Messingin värisiä niittejä ja neppareita ei tahtonut löytyä mistään, mutta hioin antiikkipatinoiduista niiteistä messinkivärin esiin jotka sopivasti loistavat tässä sävy-sävyyn kitarankielten kanssa. 
Koru lähtee Nenäpäivän huutokauppaan, joten en vielä tiedä kenen ranteeseen se päätyy. Siksi laitoin neppareihin säätövaran. Koru sopii testatusti sekä meidän teinien (enää ei kuulemma saa kutsua murkuiksi), Tuunaajamutsin, että sen kitaristimiehen ranteeseen. Korun pituus on  19,5 - 21,5 cm. 


Juha Tapion kitarankielistä punottu rannekoru - Nenäpäivähuutokauppa

Jos haluat tämän korun itsellesi, käy huutamassa se Nenäpäivän huutokaupassa
Täällä http://www.huuto.net/kohteet/juha-tapion-kitarankielista-valmistettu-rannekoru/333943324Peukut pystyyn, että Juha Tapion fanit intoutuvat huutamaan ja saadaan kunnon Nenäpäiväpotti kokoon


Lisäys 17.11.2014: Huutokauppa sulkeutui tänään ja viimeinen huuto oli 550€! Mahtava summa Nenäpäiväkeräykseen!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...