sunnuntai 12. lokakuuta 2014

BetoniNENÄpäivän tuotto

1 toimimaton betonivispilä, 2 käsin sekoittajaa, 7 junioria + 16 aikuista betonitaiteilijaa, 175 kg betonia ja 430€ Nenäpäiväkeräykseen. Ei huono! Alkuperäinen tavoite ylittyi hienosti 130 eurolla! Iso kiitos siitä kaikille osallistujille! *

Oli kiva katsella (minkä betonin sekoittamiselta kerkesin) sitä innostusta, intensiivistä suunnittelua, muottien valintaa ja betonin lapiointia. Luomisvimman määrä yllätti niin, että välillä piti käydä hakemassa lisää öljyä muottien voiteluun (kiitos Risto) ja lisää betonia (kiitos Ari).
Ja suuri kiitos Aulille Kauppa&Galleria Tallin tilan lainaamisesta sekä superhyvistä pullista ja kakuista.


Betonijono


Pieni takaisku sattui, kun porakoneen tärkeä istukkaosa oli kateissa eikä siis päästy konevispilällä sekoittamaan ollenkaan. Mutta kyllä se käsinkin sujui ja kävi samalla kuntosalitreenistä.
Löytyihän se puuttuva betonivispilän osa, päivän myöhässä tosin.
Myös tempauksella kerätty rahamaarä yllätti:
Käteismaksuja keräsin paikan päällä 330 € +  lahjoitus 5€, Tuunaajamutsin tiimin tilin kautta tuli osallistumismaksuja 180 € (pari salaperäistä lahjoittajaa mukana!). Siitä kun vähennetään tarvikekulut 85 € (betonit, sekoitusämpärit, suojahanskat, lapiot, pressut, öljyt) niin BetoniNENÄpäivä tuotti rahaa yhteensä 430 €.

Jännin osuus on vielä jäljellä: muottien irroitus ja valmiiden töiden ihailu lauantaina 18.10. klo 13. Silloin nähdään mitä muoteista kuoriutuu. En millään malttaisi odottaa!* Lisäys 6.11.2014: Nenäpäivän tiimisivun laskurissa oli ohjelmointivirhe ja osa maksuista oli kirjautunut tuplana. Lopullinen tuotto Nenäpäivälle oli 370 €.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...