sunnuntai 5. lokakuuta 2014

BetoniNENÄpäivä 11.10. Espoossa, tule mukaan!

Syksy jatkuu lämpimänä, eikä betonipakkomielle näytä laantumisen merkkejä. Kun kerran ei, niin tehdään pakkomielteellä jotain hyödyllistä:

Järjestän lauantaina 11.10.2014 klo 13.-15 Nenäpäiväkeräyksen hyväksi betonityöpajan Kauppa&Galleria Tallin navetassa Espoon Suomenojalla.

Mukaan mahtuu 10-15 iloista hyväntekijää, jotka haluavat tutustua trendikkääseen betoniin askartelumateriaalina ja valaa betonista maljakoita, kynttilänjalkoja, tuikkukuppeja tai kukkaruukkuja. Tai vaikka kaikki! Tuon paikalle kaiken tarvittavan materiaalin, mutta voit mieluusti ottaa mukaan myös omia muotteja (erilaisia muovisia pakkausrasioita, muovipulloja, maitopurkkeja jne. Valmiit työt jätetään kuivumaan navettaan ja ne voi hakea sieltä seuraavalla viikolla.

Betonityöpajan hinta on 30€ per henkilö (lapset ilmaiseksi) ja koko tapahtuman tuotto tilitetään Nenäpäivälle. Ilmoittaudu sähköpostilla annakaisakilpinen@gmail.com viimeistään torstaina 9.10.2014.

Maksun voit suorittaa joko ennakkoon Tuunajamutsin tiimin kautta tai käteisellä paikan päällä. Tavoitteena olisi saada 300 € kerättyä Nenäpäivälle.

Vähänkö mua nyt jännittää, saanko väkeä paikalle ja tavoitteen kasaan! Joten PLIIS auta ja vinkkaa kaverille, jota Nenäpäivätempaus ja betonityöt voisi kiinnostaa!

Ja muuten Kauppa&Galleria Talli Espoon Suomenojalla on jo itsessään käymisen arvoinen paikka. Esillä taidokasta suomalaista käsityötä, designia ja taidetta. Ja todella maukkaat leivonnaiset pikkuruisessa kahvilanurkkauksessa.

Tässä malliksi erilaisilla muoteilla tehtyjä kokeiluja:

Vanupuikkopakkauksiin ja maitopurkkiin valettuja tuikkulyhtyjä 

Ämpärin kannenpäälle valettu vati, sisämuottina vanha metallilautanen
Pitsiliina teki kuvion ruukun pintaan

Betonia voi myös värjätä, Muottina vanha muoviruukku

Maljakon sisään on valettu muovipullo ettei vesi tihku betonin läpi ja pilaa pöytää

Vanhan pitsiliinan voi valaa betoniin

Ilmastointiputken sisään valettu maljakko
Toivottavasti nähdään lauantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...