sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kravatti sopassa - Nenäpäivätuunaus

Tämä tuunausohje on tehty yhteistyössä Nenäpäivän kanssa. Innostu sinäkin tuunaamaan ja myy tuotokset Nenäpäivän hyväksi! Voit printata tämän ja muut Armanin tuunausohjeet Nenäpäivän netistä.

Jotta iskän kravatti ei eksyisi soppalautaselle, voi jokakodin tarvikkeista tuunata kätevän kravattiketjun. Vaikka isänpäivälahjaksi.
Nenä-päivä, Armanin tuunausvinkki, kravattiketju


Tarvikkeet:
paperiliitin tai hakaneula kannattimeksi
pihdit ja sivuleikkurit
pätkä ketjua, vahvaa nailonlankaa tai siimaa
pieniä helmiä, vanha pennin kolikko tms koriste

Tee näin:
Kravattiketjun kannatin:
Väännä hakaneula tai paperiliitin suoraksi, poista hakaneulasta lukko-osa ja varo terävää päätä. Mittaa, että suoristettu metallilanka on kravatin leveyden mittainen tai korkeintaan 1 cm pidempi. Taivuta metallilangan puoliväliin pihdeillä ripustuslenkki (tästä lenkistä kravattiketju asetetaan roikkumaan paidannappiin). Käännä kannattimen molemmat päät lenkeiksi, joihin koristeketju tai siima kiinnitetään.

Valmista haluamasi koriste:
Poraa penniin reiät tai tee ne vasaralla ja kapealla naulalla. Kiinnitä penni ketjunpätkän keskelle ja mittaa että ketju on noin 1-2 cm leveämpi kuin kravatti. Kiinnitä ketju kannattimen lenkkeihin
Pujota pienet helmet siimaan ja mittaa että siima on sopivan pitkä, 1-2 cm kravatti leveyttä pidempi. Solmi siima lenkkeihin tai pujota pelkkä kravatin leveyttä pidempi ketju kannattimen päätylenkkeihin.
Kravattiketju hakaneulasta, Nenäpäivä

Kravattiketju klemmarista, Nenäpäivä

Kravattiketjut, Armanin tuunausvinkit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...