sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kitarankielikoruja Lastensairaalan hyväksi

Kukas niitä kitarankielikoruja halusikaan? Nyt näitä olis tarjolla 30€ lähtöhintaan ja enemmänkin saa maksaa jos siltä tuntuu. Koko summa menee Uuden lastensairaalan hyväksi. Avasin juuri digilippaan lastensairaalan sivuille, josta maksu ohjautuu suoraan oikeaan osoitteeseen.


Valmiina on neljä uutta ranneketta, joissa kitarankielipunos on kiinnitetty kierrätysvyöstä tehtyyn nahkarannekkeeseen. Kiinnitys on tehty perinteisellä napilla+lenkillä tai painonapilla. Osassa on myös säätövaraa. Rannekkeen pituudet vaihtelevat 17,5 sentistä 21 senttiin. 
Näissä malleissa nahkavyöt on melko jäykkiä, joten kannattaa lisätä 2,5 cm ranteen ympärysmittaan ettei ranneke kiristä. Ranne kannattaa mitata luunupin kohdalta. Ja jos näistä valmiista ei löydy sopivaa, niin laita viestiä niin voin tehdä myös mittojen mukaan.

Musta ranneke A on kahdella painonapilla, pituus säätövaralla 17.5-19,9 cm


Musta ranneke B yhdellä painonapilla, pituus 18.8 cm


Musta ranneke C nappi+lenkki kiinnityksellä, pituus 21 cm


Ruskea ranneke D kahdella painonapilla, pituus säätövaralla 18,2 - 20 cm

Jos haluat ostaa korun Uuden lastensairaalan tukemiseksi, laita tilaus sähköpostilla annakaisakilpinen@gmail.com tai kommentoi tähän alle.
Maksu tapahtuu sitten suoraan Uuden lastensairaalan digilippaan kautta  http://lipas.uls2017.fi/ystaevaetalkoot/aloita-keraeys.aspx?col=12-2848

2 kommenttia:

  1. Hei, tarvitko kitaran kieliä lisää? Tässä juurikin vaihdan omaan nyloniini kieliä ja on turha heittää niitä roskiin, jos niitä voi johonkin käyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anski, mielellään otan nailonkieliä vastaan! Niitä on meille kertynyt sen verran vähän etten ole päässyt kokeilemaan sitä materiaalia vielä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...