keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pinkki perjantai

Pinkkinä perjantaina tupsahti iloisia uutisia! Sain tunnustusta blogistani ja pyynnön tehdä vieraileva blogikirjoitus toiseen blogiin! Siitä myöhemmin lisää. Heti piti lähteä protoilemaan uutta projektia ja päällä tietysti päivän kunniaksi itse tuunattua pinkkiä!

Villatakki oli alunperin twinsetti mutta pusero-osaan tuli pari tahraa eikä sitä voinut enää töissä käyttää. Leikkelin puseron palasiksi ja ajattelin tehdä paloista torkkupeiton. No tämmöstä villaneulosta ei oikein ompelukoneella voi ommella enkä saumurillakaan saanut siistiä jälkeä. Käsin ompelu tuntui liian hitaalta, joten palaset odottelee kohtaloaan kaapin hyllyllä edelleen. Muutaman palan laitoin piristämään vielä kuosissa olevan villatakin rinnuksia. Tein tilkuista kangasjojoja, eli pyöryilöitä joiden reunaan harsin langan, kiristin ja ompelin helmet keskelle. 
Vähän toi lopputulos on liian "siisti" ja mummomainen, mut hei, ehkä mun pitäiskin pukeutua iänmukaisella arvokkuudella :-). Villatakkikin täyttää jo 10 vuotta ja on edelleen loistavassa kunnossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...