sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Tohtorisrouvan laukku

Kesällä sain ihanan pehmeää beigeä mokkanahkaa, joka oli jäänyt yli mokkatakin helmaa lyhennettäessä, ja kassituunaustilauksen sukulaiselta, ihan tohtorisrouvalta!
Synnytys oli pitkä ja tuskallinen sillä mokka oli ohutta joten kovin jykevää käsilaukkua siitä ei kannattanut ruveta tekemään. Mokka oli myös hankalampaa ommella, ei oikein luistanut paininjalan alla vaikka oli silikoniteippi paininjalan pohjassa. Olin jo aikaisemmin ostanut Wetterhoffilta Prymin laukunkehyksen toista laukkuprojektia varten, mutta projekti ei ollut saanut tulta alleen, joten kehys jouti hyvin käyttöön. Tilaajan toiveena oli saada olkahihnaksi "vessaketjua" jota aiempaan laukkuun olin käyttänyt, mutta koska se on liian terävää olalla, tein olkahihnan kutenkin nahasta. Pohjaan laitoin pehmikkeeksi ja muotoa antamaan siivun retkipatjaa ja vuorikankaaksi ruudullista puuvillakangasta.

Tälläisen kassin tohtorinna sai:
Tohtorinnan laukku
Ainiin, lisäsin kuitenkin vielä vessaketjua koristeeksi laukkuun, mutta koristellusta versiosta en muistanut ottaa kuvaa

2 kommenttia:

  1. Laukku on aivan ihana, ja tulee varmasti elämään hauskan elämän! Siitä tulee oiva edustuslaukku kavereiden väitöskaronkkoihin ym. tilaisuuksiin. Suurkiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Tosiaan ihana elämä sillä edessä, juhlasta juhlaan!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...