torstai 28. maaliskuuta 2013

Varusteleka ja Trashion Boot Camp

Varusteleka ei ole todellakaan ollut mun juttu. Camouflage kuosit ja muut armeijavermeet ei ole kiinnostaneet kunnes bittiavaruudesta tupsahti tieto Trashion Boot Camp työpajoista joissa sai pientä maksua vastaan materiaalit, ideoita ja ohjausta. Mahti idea johon oli heti tartuttava!
Bookcamp fiiliksiä lisää:
http://www.torikorttelit.fi/fi/post/trashion-boot-campin-tunnelmia-kuvissa/
Siellä sai Outi Pyyn ja mm Wetterhoffin opiskelijoiden ohjauksessa tuunata mieleisensä luomukset armeijan ylijäämäkamasta. Kerrankin olis joku joka auttoi sovituksessa ja tarkisti istuvuuden myös selkäpuolelta!
Valitsin itävallan armeijan peruspaidan josta piti syntymän kesämekko.
Mekkoon tarvittiin kaksi paitaa, toisesta tuli helma ja toisesta miehusta Ei haitannut vaikka helmaosa oli aavistuksen tummempi. Hihat lyhensin ensi kyynerpäähän ja kavensin yläosan. Mukana oli myös kasa äidiltä jääneitä lakanapitsejä joita piti lisätä piristeeksi muuten niin tylsän näköiseen perus paitamekkoon mutta ideaa ei oikein tullut ja tuunauspajan aikakin alkoi loppua. Jatkoin tuunausta siis kotona. Sieltä löytyi juuri sopiva väriset mummun tyynynpäälliset josta väkersin pussihihat ja vyön. Solkia olen joskus saanut innokkaalta kirpparikiertäjä-sukulaiselta ja ensimmäinen niistä tuli vihdoin käyttöön.


Toinen tyynynpäällinen on vielä jäljellä ja siitä teen joku kaunis päivä vielä kesäkassin. Ja saattaapi olla että katkaisen helman kuitenkin paitapituuteen myöhemmin. Katellaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...